Merkkaustavat

Käytämme kaikkia yleisimpiä merkintätapoja tuotteiden merkkauksessa

Brodeeraus

Brodeeraus = ommeltu teksti tai kuvio

Käytetään yleensä lippiksissä ja hattuissa. Brodeeraus soveltuu myös pyyhkeisiin, laukkuihin, paitoihin ja takkeihin. Brodeerattava kuvio voi olla yhdistyksen tai yrityksen nimi, logo tai mikä tahansa selkeä graafinen kuvio.

Miksi sitä käytetään?

Brodeeraus kestää pitkäikäistä käyttöä ja useita pesukertoja ilman värien haalistumista. Brodeerauksessa käytetään yleisimmin 100-prosenttista viskoosia tai polyesteriä teknisten ominaisuuksiensa vuoksi.

Soveltuvuus

Brodeeraus voidaan tehdä suoraan vaatteeseen tai sitten irtomerkkiin, joka kiinnitetään vaatteeseen ompelemalla.

Siirtomerkkaus

Miten se tehdään?

Tekstiilien siirtomerkkaus on menetelmä, jossa teksti, valokuva tai logo tulostetaan ja leikataan lämpösiirtokalvolle, joka siirretään tuotteeseen kovan paineen ja lämmön avulla eli prässätään.

Miksi sitä käytetään?

Siirtokuvalla saadaan tehtyä hienovaraisempia ja ohuempia linjoja kuin esimerkiksi brodeeraamalla. Siirtomerkkaus erittäin nopea ja edullinen merkkaustapa.

Soveltuvuus

Siirtomerkkausta käytetään useimmiten työvaatteissa, pipoissa, t-paidoissa ja huppareissa.

Silkkipaino

Miten se tehdään?

Silkkipaino on painomenetelmä, jossa värit painetaan kehykseen pingotetun seulakankaan läpi painettavan materiaalin pinnalle.

Miksi sitä käytetään?

Silkkipainatus sopii erityisesti suuriin tilauseriin. Silkkipainoa varten logosta valmistetaan erillinen filmi, joten aloituskustannukset tasaantuvat vasta, kun tilausmäärä on muutamia kymmeniä ja siitä ylöspäin. Kokonaishinta määräytyy värien ja tuotteiden lukumäärän mukaan.

Soveltuvuus

Silkkipainatus on joustava menetelmä, jota voidaan käyttää lähes kaikissa tekstiilituotteissa, esimerkiksi huppareissa ja t-paidoissa.

Kysy lisää merkkaustavoista alla olevalla lomakkeella

Tackla Pro Oy
Showroom
Teollisuuskatu 6
53600 LAPPEENRANTA