Sähköpyörät

Tiesitkö, että kauttamme voit hankkia sähköpyörän yrityksellesi helposti leasing rahoituksella!

Sähköpyörän hyödyt

Sähköpyöräily sopii kaikille. Sähköpyörällä voit matkustaa helposti iästäsi tai kuntotasostasi riippumatta. Sähköavustus tekee pyöräilystä mukavaa, joten jopa hieman pidempikin matka taitetaan nopeasti ja edullisesti. Pyöräily vähentää myös kasvihuonekaasupäästöjä ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden pyöräillä ympäri vuoden, kunhan vain varusteesi ovat kunnossa.

Suomessa sähköavusteiset polkupyörät saavat avustaa aina 25km/h asti. Akun koosta ja avustustasosta riippuen voit pyöräillä 50-120 kilometrin matkan yhdellä latauksella. Akun lataaminen on helppoa ja edullista. Vaihtamalla auton sähköpyörään, voit säästää huomattavasti työmatkakustannuksissa.

Kuinka leasing toimii?

Valitse sinulle sopivin sähköpyörä yhdessä asiantuntijamme kanssa

Teemme sinulle tarjouksen ja lähetämme rahoitushakemuksen puolestasi rahoitusyhtiölle

Leasingsopimus voidaan solmia 24 – 48 kuukauden mittaiseksi

Sähköpyörät toimitetaan asiakkaalle tarkastettuina ja käyttövalmiina

Kuinka sähköpöyräedun verotus toimii?

Jos työnantaja omistaa työsuhdepolkupyörän, sen luontoisetuarvo palkansaajan verotuksessa lasketaan seuraavasti:

Pyörän hankintahinta jaetaan pyörän oletetuilla käyttövuosilla. Saatuun arvoon lisätään pääoman (pyörän hinta) korko. Näin saadaan vuotuiset pääomakustannukset. Jos työnantaja maksaa myös pyörän huolto-, korjaus- tai muuta vastaavia kuluja, lisätään niistä aiheutuneet kustannukset pääomakustannuksiin. Saatu summa on edun vuosiarvo. Kuukausittain palkanlaskennassa käytettävä arvo saadaan jakamalla vuosiarvo käyttökuukausilla.

Jos työnantaja hankkii työsuhdepolkupyörän leasing-sopimuksella, polkupyöräedun luontoisetuarvo palkansaajan verotuksessa on työnantajalle aiheutuva kustannus (leasing-maksu kuukaudessa) vähennettynä leasing-yhtiölle maksetuilla toimisto- ja käsittelykuluilla.

Kysy lisää sähköpyöristä

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, joka auttaa sinua valitsemaan sopivimman sähköpyörän yrityksellesi

Tackla Pro Oy
Showroom
Teollisuuskatu 6
53600 LAPPEENRANTA